Açık: Saat: 7:00 - 23:00
Tel: 90- 462 - 8712156

Dana but etlerinden tranç, yumurta, sokum, kontrnuar, nuar kısımlarının sinir ile yağlarının ayıklanmasıyla elde edilir. Boyut 1x1,2x2,3x3,4x4 cm.

Dana but etlerinden tranç, yumurta, sokum, kontrnuar, nuar kısımlarının sinir ile yağlarının ayıklanmasıyla elde edilir. Boyut 1x1,2x2,3x3,4x4 cm.

Ağırlık : 1,5-2,5 Kg.
Ambalaj Şekli : Bir koli içerisinde isteğe bağlı (1-3-5 Kg'lık) vakum ambalajlarda koli ağırlığı (25-30 kg.)
Saklama Koşulları : 0°C ile 4 °C'de 10 gün, -18 °C'de 1 yıl.

Ürünlerimiz

Dana Antrikot

Kaburga kemikleri ile 4-11. sırt omurları

Dana Bonfile

Bel omurlarının iç kısmından sokuma kadar uzanan

Dana Döş

Göğüs kafesini oluşturan kaburga kemiklerini

Dana Gerdan

Boyun kısmından göğüs kafesinin başlangıcına

Dana İncik

Kol ve but incik bölümlerinin kemiksiz et

Kimler Online?

85 ziyaretçi ve no member çevrimiçi

Duyurular

Bayilikler için lütfen iletişime geçiniz...
Kalitede 17. yıl......
Yeni sitemizle hizmetinizdeyiz....
Scroll to top