Pazartesi - Pazar
7:30 - 23:00 Açığız
Tel: +90 462 - 871 - 2156

Lezzetli et yemeklerinin yolu, yapacağınız yemeğe göre kullanacağınız en doğru eti seçmekten geçer.

 Et, en iyi protein kaynaklarından bir olmanın yanı sıra yüksek ölçüde demir, bakır, sodyum, fosfat, potasyum gibi insan metobolizmasının ihtiyacı olan pek çok enzim içermektedir. Sakatatlar ise A vitamini açısından çok zengindir.

     Bütün bu özellikleri dolayısıyla et :
* Hücre yenilenmesi sağlar
* Hormon çalışmasını düzenler
* Kan yapımı sağlar
* Zeka gelişimine katkıda bulunur
* Hastalıklara karşı direnci arttırır

Ürünlerimiz

Dana Antrikot

Kaburga kemikleri ile 4-11. sırt omurları

Dana Bonfile

Bel omurlarının iç kısmından sokuma kadar uzanan

Dana Döş

Göğüs kafesini oluşturan kaburga kemiklerini

Dana Gerdan

Boyun kısmından göğüs kafesinin başlangıcına

Dana İncik

Kol ve but incik bölümlerinin kemiksiz et

Kimler Online?

15 ziyaretçi ve no member çevrimiçi

Duyurular

Bayilikler için lütfen iletişime geçiniz...
Kalitede 17. yıl......
Yeni sitemizle hizmetinizdeyiz....
Scroll to top
reCAPTCHA demo: Simple page